נגיסי טופו עם בזיליקום ותרד
———————————
של חגי לפלר
מרכיבים:
———–
חבילת טופו 300 ( גרם)
צרור עלי בזיליקום ללא גבעולים
חצי כוס עלי תרד – אפשר גם קפוא
2 שני שום
כף שמן זית
שלוש כפות פירורי לחם מלא זהוב למילוי
+ חצי כוס פירורי לחם לציפוי זהוב
מה עושים?
————-
טוחנים את הטופו במעבד המזון יחד עם עלי הבזיליקום, התרד,
השום ושמן הזית עד אשר מתקבלת עיסה אחידה.
במידה ומעבד המזון שלכם מתקשה לטחון את כל הרכיבים יחד הוסיפו כף או שתיים מים.
העבירו את תערובת הטופו לקערה עמוקה והוסיפו את פירורי הלחם וערבבו היטב.
בשלב זה אמורה להתקבל תערובת יציבה ודחוסה.
בעזרת ידיים רטובות הכינו צורה של נגיסים
בקערה קטנה נפרדת שפכו את כוס פירורי הלחם וגלגלו את נגיסי הטופו שיצרתם
עד שהפירורים מצפים את הנאגטס מכל צדדיו.
סדרו את הנגיסים בתבנית אפייה ואפו על חום גבוה (180 מעלות) כ 15 דקות.
תגובות
עדיין אין תגובות.