חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט פיאס יווני

מאת:הילה וידבסקי נטורופתית מצרכים: 2.5 כוסות שעועית לבנה אחרי בישול 1 בצל סגול קטן רבע צרור פטרוזיליה חופן שמיר חופן

קרא עוד »

ממרח עדשים כתומות

המתכונים באדיבות הילה וידבסקי נטורופתית, מתכונאית ומנחת סדנאות בישול מצרכים: ——— כוס עדשים כתומות 1 עלה דפנה 3-4 כפות שמן

קרא עוד »

סלט בוקר

המתכון באדיבות מלחינת האוכל – הדר גלר רכיבים: ——— ביצה קשה טריה (חותכים ל6 ומפזרים מעל) 2 עגבניות בינוניות אדומות

קרא עוד »
דילוג לתוכן