חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון באדיבות דפנה אמון, מדריכה לבריאות טבעית ורו- פוד

מצרכים:

———-
5 עלי חסה חתוכים גס
3 מקלות סלרי קצוץ
1 תפוח לפרוסות דקות
1 פרוסת אננס לקוביות
חופן אגוזי-מלך
10 עלי פטרוזיליה
שמינית בצל סגול

למיונז-שקדים:

—————–
2 כפות חמאת שקדים (שקדימון)
מיץ מחצי לימון
שליש כוס מים
רשות – קמצוץ שום ומלח

אופן הכנה:

————-
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
בקערה גדוחה מניחים את עלי החסה ומעליהם את יתר מרכיבי הסלט.
מוזגים מעל את הרוטב ובתאבון

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן