חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאת:הילה וידבסקי נטורופתית

מצרכים:

2.5 כוסות שעועית לבנה אחרי בישול
1 בצל סגול קטן
רבע צרור פטרוזיליה
חופן שמיר
חופן עלי נענע
1 לימון
2 כפות חומץ תפוחים
2 כפות שמן זית
חופן זית קלמטה/ זיתי טסוס

אופן ההכנה:

לבשל את השעועית עד ריכוך. לסנן ולקרר.
לחתוך את הבצל סגול לרצועות. לקצוץ דק את הירק: פטרוזיליה, נענע, שמיר
לערבב היטב בקערה את השעועית עם הירקות, עשבי התבלין וזיתים.
לתבל בשמן זית, לימון, חומץ תפוחים, מלח

הצעת הגשה משדרגת:

לחתוך קישואים/ זוקיני/ חצילים לאורך לרצועות דקות. לשמן קלות בשמן זית.
לאפות בתנור עד ריכוך בחום של 180 מעלות.
להגיש את הסלט בתוך גלילי חציל/ קישוא.

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן