שווארמה דגים
מתכון מאת: שף מלון קראון פלאזה סיטי סנטר – קובי אביטן
The 11th Floor – מסעדת הקומה ה-11
מרכיבים:
קוביות דג טרי (איזה שתרצו)
שמן זית
כמון
ראס אל חנות
קינמון
קארי
מלח
פלפל
בצל לבן חתוך מזוגג
מיני פיתות מקמח מלא/לבן
עשבי תיבול
חריף
טחינה
אופן הכנה לרוטב:
את כל התבלינים והשמן מערבבים יחד.
במחבת יוצקים שמן זית
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הקוביות דג.
סוגרים את הדג מכל הצדדים מוסיפים את הרוטב ומשפרים טעמים עם מלח ופלפל.
מכניסים לתוך הפיתה יוצקים טחינה ומגישים לצד עלים ירוקים טריים,טחינה,חריף,עמבה וכל מה שאתם רק אוהבים!
תגובות
עדיין אין תגובות.