סלט מוקפץ
מתכון מאת המדריכה לבריאות טבעית ורו פוד – דפנה אמון
3 זוקיני טריים מקולפים וחתוכים באמצעות קולפן זוליאנים או ספירולייזר
2 גזרים חתוכים לזוליאנים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כוס כרוב סגול מגורד
2-3 פטריות שמפיניון פרוסות
לרוטב:
4 כפות טחינה גולמית (או שקדימון)
2 תמרים
3-4 כפות מיץ לימון
1 כפית גינגר טרי מגורד
חצי שן שום
1 גבעול בצל ירוק (רק החלק הירוק)
חצי כוס מים
אופן הכנה:
את כל הירקות מניחים בקערת ערבוב.
בבלנדר מניחים את מרכיבי הרוטב וטוחנים עד קבלת מרקם חלק. אם צריך מאזנים טעמים.
מוזגים את הרוטב מעל הירקות ומערבבים.
מעבירים לקערת הגשה
ניתן לקשט עם כוסברה קצוצה ושבבי פסטוק.
תגובות
עדיין אין תגובות.