Facebook Views

מיכל קציצות עדשים1

קציצות עדשים

החלטתי להכין אוכל למחר, מכירה את עצמי יכולות להיות לי המון כוונות טובות לאכול מחר בריא
אבל אם לא נערכתי מראש כל הכוונות הטובות לא שוות כלום.
אז בחרתי להכין מתכון קציצות מאש רק שחלק מהרכיבים לא נמצאים בבית,
פעם זה היה תירוץ מעולה לזנוח את המתכון ולהגיד ״טוב קודם אקנה בדיוק את המצרכים ורק אז אני אכין״
וזה כמובן יכול היה לקחת גם שבוע ימים או לא לקרות כלל (:
היום אני לא מוותרת, פשוט מאלתרת, מה שחסר מוצאת תחליפים.
אז את עדשי המאש במתכון המקורי החלפתי בעדשים ירוקות ושחורות,
את הזוקיני בכרובית.
אל תפחדו לאלתר לפעמים ככה יוצאים המתכונים הכי טובים .
אגב המתכון המקורי הוא בהשראת אילת שנהב
אז מה יש כאן בקציצות?

כוס תערובת של עדשים מונבטות
במקרה שלי זה שילוב של ירוקות ושחורות.
גזר קטן מגורד
שלושה פרחי כרובית מגורדים
שן שום קצוצה
רבע בצל סגול מגורד
חצי כוס כוסברה (אפשר גם פורוזליה או כל ירק אחר)
תערובת תבלינים- כמון, כורכום, מלח, לימון פרסי, פלפל שחור.

מערבבת תחילה בבלנדר את העדשים והתבלינים
לכדי עיסה ואז בקערה מערבבת עם הגזר הכרובית הבצל והשום אליהם מוסיפה את עיסת העדשים.
יוצרת קציצות בידיים רטובות
מזליפה מעט שמן זית
ואופה בתנור ב180 מעלות עד להזהבה.

את הקציצות אפשר לשמור במקרר ופשוט לקחת לעבודה מחר בתוספת סלט טרי
או שלוש כפות תבשיל. מזכירה שמחר #sugarlesssunday והמתכון מתאים בול!!

נ.ב
מי שמעוניין להצטרף למשך שבועיים לתהליך איזון הגוף מוזמן לעמוד @shenhavayellet #אורחחייםבריא #כלאחדיכול #ליצוראתהחייםשאנחנורוצים #מתכונים

שתף את הפוסט

תגובות

עדיין אין תגובות.