פילה סלמון עם סלסת מקסיקנית של אבוקדו ותירס
של אושר אלדלמן 2 גברים ומקרר
– 4 מנות
מצרכים:
4 יח’ פילה סלמון – 150 גרם כ”א
חצי כפית מלח
לסלסה
1 אבוקדו גדול – קלוף, מגולען וחתוך לקוביות גדולות
12 יח’ זיתים שחורים (קלמטה או טאסוס) – מגולענים
8 עגבניות שרי – חתוכות לרבעים
גרעינים מ-1 קלח תירס
2 גבעולי בצל ירוק – קצוץ דק
5-6 גבעולי כוסברה – עלים בלבד
1 צ’ילי אדום פרוס דק
קורט מלח ופלפל
1 כף שמן זית
מיץ מ1 ליים או לימון
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הסלסה בקערה ושומרים בצד
מחממים מחבת טפלון, מיבשים היטב את עור הדג וממליחים.
מניחים את הפילה על מחבת רגילה או פסים כאשר העור כלפי מטה, ומטגנים על חום בינוני עד שרוב הפילה בושל.
הופכים למשך דקה ומוציאים .
מגישים יחד עם הסלסה.
צילום: אמיר מנחם – מועצת החלב
הצטרפו עכשיו! ליחצו על התמונה לפרטים:
תגובות
עדיין אין תגובות.