תבשיל ירקות
המרכיבים:
בצל סגול בינוני
קישוא
סילסלת פיטריות שמפניון
שני פלפלים אדונים בינוניים
פרחים מחצי ברוקולי
פרחים מחצי כרובית
שני גזרים
שתי כוסות תערובת נבטוטי עדשים ירוקות, שעועית מאש, עדשים שחורות.
כפית שמן זית
כפית בהרט
כפית כורכום
מעט מלח (או תערובת תיבול אורגנית ניתן להשיג בחנויות טבע)
שתי כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה:
לפרוס את הירקות לרצועות דקות, בסיר רחב עם כפית שמן זית להכניס את הירקות בזה אחר זה לערבב בעדינות ולכסות את הסיר לכמה דקות.
להוסיף מעל את הנבטוטים. בכלי נפרד לערבב את התבלינים עם המים החמים. לשפוך את המים עם התבלינים מעל הירקות והנבטוטים לכסות כמה דקות ולבשל על אש נמוכה.
חשוב לוודא שהירקות נשארים קריספיים.
תגובות
עדיין אין תגובות.