קציצות עדשים כתומות
המרכיבים:
שתי כוסות עדשים
שלוש כוסות מים.
בצל
צרור כוסברה
גזר מגורד (אפשר גם קישוא)
כפית שמן זית
טיפה מלח ומעט כמון
שתי ביצים
אופן ההכנה:
שתי כוסות עדשים שטופות טוב, עם שלוש כוסות מים להביא לרתיחה לבשל שתיים שלוש דקות על להבה בינונית להוריד מהאש לנקות את הקצף לכסות כמה דקות ולהעביר לקערה.
להוסיף לקערה בצל קצוץ מאודה קלות, צרור כוסברה קצוצה, גזר מגורד (אפשר גם קישוא)
כפית שמן זית, טיפה מלח ומעט כמון, שתי ביצים לערבב הכל היטב וליצור קציצות שטוחות ולהניח על ניר אפיה בתבנית.
לכסות מעל בעוד נייר אפיה מעל (למנוע ייבוש) ולאפות בחום 200 מעלות כעשר דקות כל צד.
תגובות
עדיין אין תגובות.