עוגה בחושה ללא קמח
של הנס ברטלה
מצרכים:
1 יחידה – תבנית קוגלהופף
125 גרם שוקולד מריר מומס
60 גרם חמאת קוקוס
2 חלמוני ביצים
90 גרם אבקת סוכר (סוכר ענבים)
40 גרם אבקת קמח אורז
75 גרם אבקת שקדים טבעי או לבן
3 חלבונים מביצה מס’ 1
10 גרם סוכר ענבים
אופן ההכנה:
מוסיפים חמאת קוקוס לשוקולד ומערבבים מעט מקציפים חלמון וסוכר ומקפלים
יחד עם קמח האורז והשקדים בעדינות לתוך תערובת השוקולד והחמאת קוקוס.
מקציפים חלבון וסוכר לקציפה לא חזקה ומקפלים לתוך תערובת השוקולד שקדים,
יוצקים לתוך תבנית הקוגלהופף משומנת עם פיזור של שקדים מולבנים פלחים.
אופים בתנור 170-180 מעלות כ 30-40 דק’ עם בדיקת הקיסם.
הערות:
המרות-
חמאת קוקוס – 4 כפות
סוכר ענבים -חצי עד 3/4 כוס
א. שקדים- כוס פחות כפית
קמח אורז – 1/4 כוס
צילום: B!ORIGINAL
תגובות
עדיין אין תגובות.