סלט מגוון
ניתן להגיש חם או קר, כסלט או כארוחה שלמה
מנה עשירה בוויטמינים ובחלבון מהצומח
החומרים:
2 כוסות תערובת של קינואה, בורגול ועדשים כתומות (לפי היחס המועדף עליכם)
בצל סגול
גזר
קישואים
פלפל צהוב ואדום
פטריות
אפונה
שמן קוקוס
אופן ההכנה:
להשרות את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים הכתומות במשך 10 דקות במים פושרים ולשטוף היטב.
לחתוך לקוביות את הבצל ולהקפיץ במחבת עם שתי כפיות שמן קוקוס חמש דקות על אש בינונית.
להוסיף את שאר הירקות ואת התערובת (לאחר ההשרייה).
לערבב הכל ולהוסיף שתי כוסות מים, טיפה מלח אטלנטיס ולבשל עד שהמים מתאדים.
לפני שהמים מתאדים לגמרי להוסיף אפונה.
ניתן להגיש בתוספת פטרוזיליה קצוצה, חמוציות ופרוסות שקדים.
תגובות
עדיין אין תגובות.