ממרח שוקולד אגוזי לוז
מצרכים
2 כוסות אגוזי לוז מקולפים
חצי כוס שמן קוקוס מומס
כף דבש
3 כפות אבקת קקאו
1 כף שוקולד 70% מוצקי קקאו
כוס מים קרים
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
קולים בתנור את האגוזים כ100 דקות, ואז משפשפים את אגוזי הלוז הקרים בידיים כדי לקלפם ככל הניתן,
קוצצים גס את האגוזים ומכניסים לבלנדר עם שמן הקוקוס ומעבדים במהירות נמוכה עד שהתערובת מקבלת
מרקם של חמאה מוסיפים. מוסיפים את יתר המצרכים ומעבדים במהירות נמוכה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
התוצאה טעימה ביותר וכמובן איננה כוללת תוספות של חומרים משמרים ושאר תוספים שאינם בריאים!
אפשר למרוח על לחם קלוי או אפילו למלא בתבנית גומות, להכניס למקפיא ולקבל פרלינים בריאים!!
הי,
2 שאלות – קולים את אגוזי הלוז 100 דקות? בכמה מעלות?
– האם להמיס את כף השוקולד לפני הכנסה לבלנדר?
ותודה על המתכון. ינוסה…