טחינה ב4 וראציות
טחינה לבנה:
לשים בבלנדר:
1/2 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל, פפריקה לפי הטעם
2 כוסות מים קרים (להוסיף עוד מים קרים/טחינה לפי המרקם המועדף)
טחינה סגולה:
למתכון של הטחינה הלבנה
יש להוסיף סלק שלם קלוף ומבושל ולטחון ביחד עם הטחינה.
טחינה ירוקה:
למתכון של הטחינה הלבנה
יש להוסיף חופן עלי פטרוזיליה ו/או כוסברה.
טחינה ״מדובשת״:
לערבב כף טחינה גולמית עם כפית דבש
לערבב ולמרוח על פרוסת לחם מלא.
תגובות
עדיין אין תגובות.