לביבות ירקות
רוצה מתכון מהיר, טעים ובריא? מה דעתך על לביבות ירקות? 15-20 יחידות
קישוא גדול
בטטה
חצי בצל אדום/לבן
שמיר
חלמון ביצה
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
טוחנים במעבד מזון את השמיר, את הירקות מקלפים ומגררים בפומפייה דקה,
מחממים את התנור ל-220°C ובינתיים נותנים לירקות לעמוד,
כשהתנור חם סוחטים את הנוזלים ומוסיפים את החלמון והתבלינים, מערבבים ויוצרים קציצות קטנות.
משטחים את הקציצות על נייר אפיה ואופים כ-15 דק׳ עד להשחמה.
בתאבון!
תגובות
עדיין אין תגובות.