דגים בכרישה ופלפלים
החומרים:
2 כרישה
ארבע פלפלים אדומים
5 לימונים
שני שיני שום
צרור כוסברה
נתחי דג סלמון או דניס
אופן ההכנה:
במחבת עמוקה מניחה פרוסות כרישה ורצועות פלפלים אדומים ואז פרוסות מחמישה לימונים שני שיני שום וצרור של כוסברה, מכסה את המחבת לכעשרים דקות ואז מוסיפה מעל את נתחי הדג, אפשר סלמון אפשר דניס ועוד עשרים דקות (שהדג יהיה רך אך לא יתייבש).
במקרה של דגים אכין את זה טרי בצהרים הבישול מהיר והכי טעים סמוך לארוחה, מעולה גם לארוחת ערב משפחתית.
תגובות
עדיין אין תגובות.