גריסי פנינה עם אפונה גזר ופטריות
החומרים:
בצל קצוץ
שן שום
פיטריות
שתי כוסות גריסי פנינה.
גזר ואפונה של סנפרוסט.
אופן ההכנה:
בסיר עם כפית שמן קוקוס( אפשרי גם שמן זית) להוסיף בצל קצוץ ושן שום אליהם מוסיפים פטריות מקפיצים כמה דקות ואז מוסיפים שתי כוסות גריסי פנינה
מערבבים כדקה ואז מוסיפים ארבע כוסות מים מביאים לרתיחה ואז מכסים ונותנים לזה להתבשל על אש נמוכה לפני שהמים מתאדים לגמרי,
מוסיפים את הגזר והאפונה ( סנפרוסט) ומבשלים יחד עד שהמים מתאדים. לתבל איך שרוצים.
כרובית,גזר,קישואים, חציל, פטריות,ברוקולי,טבעות אספרגוס, עליהם לצקת רוטב חרדל קצת שמן זית ומים לאדות בסיר סגור ויש תוספת מעולה לארוחת הלגריסים ערך גליקמי נמוך והם נותנים תחושת שובע לאורך זמן.
מתכון מצויין!!!! ממש טעים, משביע, ובריא. תודה על כל המתכונים המעולים! ובכלל על כל מה שאת עושה בשביל לעזור לנו לחיות את החיים שאנחנו באמת רוצות. זה מאוד עוזר לי. ואני כמובן נהנת לחיות אורח חיים בריא(: