חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המתכונים באדיבות הילה וידבסקי נטורופתית,
מתכונאית ומנחת סדנאות בישול

מצרכים:

———
כוס עדשים כתומות
1 עלה דפנה
3-4 כפות שמן זית
1 בצל לבנים חתוכים דק
רבע כוס צנוברים
3 שיני שום כתושים
כף וחצי רסק עגבניות איכותי
חצי כפית זרעי כוסברה
חצי כפית כמון
כוסברה
מיץ מחצי לימון

לעיטור:
עלי כוסברה קצוצים ופפריקה

אופן ההכנה:

————–
1. לשטוף את העדשים במים, לבשל אותם בסיר עם מים ועלה דפנה.
2. להסיר את הקצף. להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק’ או עד לריכוך העדשים.
3. לאדות את הבצל עם מעט שמן זית, להוסיף צנוברים ולהקפיצם מס’ דקות.
4. להוסיף: שום, רסק עגבניות ותבלינים ולבשל 5 דק’ נוספות.
5. לכבות את האש ולהוסיף מיץ לימון.
6. להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולערבב עד לקבלת ממרח חלק.
7. להגיש עם שמן זית, עלי כוסברה ופפריקה.

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן