חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון מאת: זוהר לוסטיגר-בשן
{ 6 מנות }:

מרכיבים
————————-
200 גרם אטריות שעועית
1 כוס פולי אדממה קפואים ללא
תרמילים
1/2 1 כוס כרוב אדום פרוס דק
1/2 1 כוס כרוב לבן פרוס דק
2 סלקים פרוסים דק (או מגוררים גס)
1/2 1 כוס גזר מגורר גס
1/2 1 כוס נבטים (מש או סיניים)
1 כוס עלי כוסברה קצוצים גס

לרוטב בוטנים וסילאן:

————————-
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות סילאן
3 כפות רוטב סויה
1 כף מיץ לימון
1 כף חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום
1/4 כוס מים

להגשה:

———
1/2 כוס שקדים טבעיים שבורים

אופן הכנה:
————-
משרים אטריות שעועית בשפע מים רותחים למשך 10 דקות ומסננים.
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים פולי אדממה ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה לריכוך. מצננים.
טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר ומתקנים תיבול.
שמים את אטריות השעועית (אפשר לחצות אותן כדי להקל על האכילה)
והאדממה בקערה גדולה. מוסיפים את הירקות, נבטים וכוסברה ואת הרוטב ומערבבים.
מפזרים שקדים ומגישים.

גיוונים:

» מחליפים את אטריות השעועית באטריות אורז.
» מוסיפים אבוקדו חצוי ופרוס.
» מוסיפים 1/4 כוס ג’ינג’ר כבוש (לסושי) קצוץ.
» מוסיפים לרוטב מעט רוטב פלפלים חריף (סריראצ’ה).

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן