חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המתכונים באדיבות הילה וידבסקי ולימור בן יאיר
חברה לקידום אורח חיים בריא בארגונים

מצרכים:
———
2 כוסות פריקי, לשטוף היטב
1 כוס עדשים שחורות מונבטות
(ניתן להשתמש בעדשים שחורות מבושלות ללא הנבטה)
1 סלק קטן, מבושל וחתוך לקוביות
½ צרור כוסברה, קצוצה, עלים בלבד
½ צרור פטרוזיליה קצוצה, עלים בלבד
½ צרור נענע, קצוצה, עלים בלבד
1 כוס בצל ירוק, חתוך לעיגולים, החלק הירוק בלבד
כוס תאנים טריות, חותכות לרבעים
½ כוס ענבים אדומים, חתוכים לחצאים
חופן אגוזי לוז (ללא הקליפה), קלויים וקצוצים גס
¼ כוס שמן זית
מיץ מ-1 לימון טרי
מלח ים אטלנטי, פלפל שחור

אופן ההכנה:
————–
1. הכנת הפריקי: מרתיחים סיר עם מים, מוסיפים את הפריקי ומבשלים עד לריכוך. מסננים ומניחים בצד.
2. מעבירים את הפריקי לקערה ומוסיפים עדשים מונבטות ואת שאר העלים (מלבד הפירות),
מערבבים היטב ומתבלים. טועמים, ובמידת הצורך, מתקנים תיבול.
3. מוסיפים את הפירות, האגוזים, מערבבים קלות ומגישים.

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן