חיפוש
סגור את תיבת החיפוש


מתכונים באדיבות השף אודי ברקן
שני גברים ומקרר עם אודי ואושר

מצרכים:
———-
• 2 קלחי תירס טרי
• 1 מנגו קטן קלוף וחתוך לקוביות
• חצי בצל סגול פרוס
• 2 עגבניות חתוכות לשמיניות
• צרור כוסברה קצוצה
• חצי פלפל חריף קצוץ

לרוטב:
———
• 2 כפות שמן זית
• כף מיסו בהיר
• כפית חרדל
• כף רוטב סויה
• 1 שן שום כתושה
• מיץ וקליפה מגוררת מ1 ליים
• 3 כפות מים

להגשה:

———
• חצי כוס בוטנים קצוצים
• עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1.באמצעות סכין חדה, מורידים את גרגירי התירס מהקלחים ומעבירים לקערה.
2.מערבבים עם שאר מרכיבי הסלט.
3.מערבבים את כל חומרי הרוטב ומערבבים עם הסלט.
4.מגישים את הסלט עם בוטנים מלמעלה ועלי כוסברה.

 

צילום: אילן ברק

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן