חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המתכון באדיבות שף מלון דן אכדיה- גולן ישראלי

מצרכים ל 10 מנות :
————————
• 5 לבבות חסה ערבית
• 4 יחידות עלי סלנובה
• 1 עלי חרדל
• 1 עלי חזרת
• 1 עלי מיזונה
• 1 כובע הנזיר
• 30 יחידות שרי צהוב
• 30 יחידות שרי תמר
• 1 בצל סגול
• 10 ביבי מלפפון
• 1 אפונת שלג
• 1 צרור כתרי אספרגוס
• 3 לימונים טריים
• צרור כוסברה
• צרור נענע
• צרור בזיליקום אדום (ירוקלה)
• בורגול עבה 300 גרם
• 1 ליטר שמן קנולה
• 1/2 ליטר שמן זית פיקואל
• 200 גרם חרדל דיג’ון חלק
• 200 גרם סילאן

אביזרים:
———–
• מד חום לייזר
• מסננת דקה

אופן ההכנה:
—————
מבצעים חליטה של 3 דקות במים רותחים לכתרי האספרגוס ומעבירים מיד למים עם קרח
בבול נירוסטה מערבבים את כל העלים ,רבעי שרי , טבעות בצל סגול שפרוסות דק על סלייסר , ביבי מלפפון מקולף ,
עלי תבלין , שיפונד אפונת שלג וכתרי האספרגוס
עושים רוטב וינגרט חרדל סילאן ומעבירים לסקוויזר
את הבורגול משרים כשעה במים קרים , מעבירים לנייר סופג שיהיה יבש לחלוטין ואז מטגנים בשמן שחומם ל 270 מעלות .
סידור המנה:
מניחים בצלחת פסטה בצורת גבעה את תוכן הבול , בוזקים מעל רוטב ומעליו את הפפ בורגול
ומגישים.

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן