חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

של דפנה אמון

================
מה צריך לממרח?

================
1 כוס אגוזים
חופן פטרוזיליה/כוסברה
חופן שמיר
גבעול בצל ירוק
גבעול סלרי קצוץ
חצי אצת נורי לסושי *רשות
2 כפות מיץ לימון
חצי תמר
עד חצי כוס מים.
==============

אופן הכנה לממרח:

==============
במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים וטוחנים על פולסים עד קבלת ממרח.
המנעו מטחינת יתר. כייף שהדברים לא לגמרי טחונים.
======================

להגשה:

=====
ניתן למלא פלפלונים צבעונים ולהניח על סלט ירוק.
בתאבון

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן