מתכון של “פטל שף” שף ויועץ קולינרי במיוחד לראש השנה.
1 חתיכת חזה עוף שלם לעסות במעט שמן זית מלח ופלפללצרוב על מחבת חמה עד לעשייה.להוציא לכסות מעט להמתין כ10 דק, ואז לחתוך לקוביות.בקערה לערבב:קוביות ירקות של:– מלפפון, צנונית, בצל ירוקעגבניות שרי חצויות, פלפלים בשלל צבעים,ברוקלי חלוט, לבבות ארטישוק (מוכנה מצנצנת)
להוסיף את העוף לתבל בשמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור, לערבב קלות,לסדר בצלחת,להגיש עם: כוסברה קצוצה, ג’ינג’ר מגורר, געיני רימון אגוזים וקשיו קלוי קל על מחבת יבשה
שנה טובה 🙂
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
כלי נגישות