חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון באדיבות הילה וידבסקי, נטורופתית

מצרכים:

———-
1 כוס אורז מלא/ אדום/ פרא
1 בטטה חתוכה לקוביות
כוס אפונת גינה
כוס עגבניות שרי חתוכות לחצי
1 בצל לבן גדול חתוך לקוביות
כף שורש ג’ינג’ר חתוך לפרוסות דקות
עלי זעתר/ טימין טריים
1 כוס קרם קוקוס
מלח ים אטלנטי
1/2 כפית פלפל צ’ילי גרוס
150 גרם טופו

אופן ההכנה:

—————
1. בישול האורז במים רותחים (בישול צרפתי), לסנן ולהניח בצד.
2. לחתוך את הבטטה לריבועים קטנים ולאפות בתנור עם שמן זית ומלח ים – להניח בצד
3. להקפיץ את הטופו עם מעט שמן זית וכף סויה עד לקבלת ציפוי קריספי

הרכבת המנה:
—————-
1. במחבת רחבה יש להקפיץ עם מעט שמן זית: בצל, שורש ג’ינג’ר, אפונה ועגבניות שרי.
2. לאחר 3-4 דק’ יש להוסיף את האורז, חצי מכמות מהקרם קוקוס, תבלינים (זעתר/ טימין, מלח, צ’ילי גרוס) ולערבב היטב.
3. להוסיף לקראת הסוף את הטופו והבטטה (שהוכנו מראש), להוסיף את מחצית קרם הקוקוס שנותרו, לערבב היטב ובמידת הצורך, לתקן טעמים.

המוצרים של כל אחד יכול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן