מאת:הילה וידבסקי נטורופתית
מצרכים:2.5 כוסות שעועית לבנה אחרי בישול1 בצל סגול קטןרבע צרור פטרוזיליהחופן שמירחופן עלי נענע1 לימון2 כפות חומץ תפוחים2 כפות שמן זיתחופן זית קלמטה/ זיתי טסוס
אופן ההכנה:לבשל את השעועית עד ריכוך. לסנן ולקרר.לחתוך את הבצל סגול לרצועות. לקצוץ דק את הירק: פטרוזיליה, נענע, שמירלערבב היטב בקערה את השעועית עם הירקות, עשבי התבלין וזיתים.לתבל בשמן זית, לימון, חומץ תפוחים, מלח
הצעת הגשה משדרגת:לחתוך קישואים/ זוקיני/ חצילים לאורך לרצועות דקות. לשמן קלות בשמן זית.לאפות בתנור עד ריכוך בחום של 180 מעלות.להגיש את הסלט בתוך גלילי חציל/ קישוא.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
כלי נגישות