של דפנה אמון
================מה צריך לממרח?================1 כוס אגוזיםחופן פטרוזיליה/כוסברהחופן שמירגבעול בצל ירוקגבעול סלרי קצוץחצי אצת נורי לסושי *רשות2 כפות מיץ לימוןחצי תמרעד חצי כוס מים.==============
אופן הכנה לממרח:==============במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים וטוחנים על פולסים עד קבלת ממרח.המנעו מטחינת יתר. כייף שהדברים לא לגמרי טחונים.======================
להגשה:=====ניתן למלא פלפלונים צבעונים ולהניח על סלט ירוק.בתאבון
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
כלי נגישות