מתכון באדיבות דפנה אמון, מדריכה לבריאות טבעית ורו- פוד
מצרכים:———-5 עלי חסה חתוכים גס3 מקלות סלרי קצוץ1 תפוח לפרוסות דקות1 פרוסת אננס לקוביותחופן אגוזי-מלך10 עלי פטרוזיליהשמינית בצל סגול
למיונז-שקדים:—————–2 כפות חמאת שקדים (שקדימון)מיץ מחצי לימוןשליש כוס מיםרשות – קמצוץ שום ומלח
אופן הכנה:————-בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.בקערה גדוחה מניחים את עלי החסה ומעליהם את יתר מרכיבי הסלט.מוזגים מעל את הרוטב ובתאבון
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
כלי נגישות