———— 8 עלי חסה קצוצים גס 1 זוקיני טרי חתוך לאטריות באמצעות ספירולייזר או אפשר להשתמש ב- 1 כוס אטריות שעועית (להכנה מהירה במים חמים) 2 מלפפונים חתוכים לזוליאנים רבע כוס אצות ווקאמה מושרות בחצי כוס מים למשך 5 דקות (שמרו את המים להכנת הרוטב) חופן פטרוזיליה קצוצה 2 גבעולי בצל ירוק צוצים דק 1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות
לרוטב: ——–
בלנדר 3 כפות טחינה מלאה 20 גבעולי פטרוזליה – (שימו רק העלים ולא גבעולים) 2 עלי בזיליקום רבע שן שום את מי ההשריה של אצות הוואקמה או חצי כוס מים מיץ מ- 1 לימון טרי רשות – מעט מלח
אופן הכנה:
———— טוחנים בבלנדר את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הסלט