טורטליני ברוטב קוקוס קארי
בצק פסטה כתום/אדום –
מתכון באדיבות היוצר הקולינארי – משה גלפרין
100 גרם קמח דורום
50-60 גרם מחית ירק (גזר /סלק)
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן הכנה:
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מספר סלקים
לאחר שהתרככו מקררים ומקלפים. טוחנים במעבד מזון
עם מעט מים עד לקבלת מחית חלקה.
למחית גזר:
מקלפים מספר גזרים
חותכים לקוביות קטנות
טוחנים במעבד מזון
עם מעט מים למחית חלקה
(מה שלא בשימוש ניתן להקפיא ולהשתמש בבצק הבא)
למילוי הבטטה:
לוקחים בטטות שלמות ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות עד לריכוך מלא.
כ 40-50 דקות (תלוי בגודל)
מקררים ומוציאים את התוכן
מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט
לבצק:
מערבבים
קמח
מלח
שמן זית
מחית ירק
לבצק אחיד
עוטפים בניילון נצמד ל 5 דק ומתחילים עבודה במכונת הפסטה
לרוטב קרם קוקוס קארי:
1/2 כוס קרם קוקוס
1/4 כפית קארי צהוב
קורט מלח
קורט פלפל
על מחבת מביאים לידי רתיחה את חומרי הגלם .
מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ 2-3 דקות לצמצום הרוטב
תגובות
עדיין אין תגובות.