Facebook Views

WhatsApp Image 2019-09-26 at 11.37.24 (1)

סלט שוק ארטישוק וחזה עוף צרוב

של “פטל שף” שף ויועץ קולינרי במיוחד לראש השנה

1 חתיכת חזה עוף שלם לעסות במעט שמן זית מלח ופלפל
לצרוב על מחבת חמה עד לעשייה.
להוציא לכסות מעט להמתין כ10 דק, ואז לחתוך לקוביות
.
בקערה לערבב:
קוביות ירקות של:
– מלפפון, צנונית, בצל ירוק
עגבניות שרי חצויות, פלפלים בשלל צבעים,
ברוקלי חלוט, לבבות ארטישוק (מוכנה מצנצנת)

להוסיף את העוף לתבל בשמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור, לערבב קלות,
לסדר בצלחת,
להגיש עם: כוסברה קצוצה, ג’ינג’ר מגורר, געיני רימון אגוזים וקשיו קלוי קל על מחבת יבשה

שנה טובה 🙂 .
למתכון:
דניס עם ירקות שורש רימון ומנגו

/ מתכונים, סלטים, עקריות

שתף את הפוסט

תגובות

עדיין אין תגובות.