פשטידת עלים ירוקים
רכיבים ואופן ההכנה:
שלושה גבעולים ירוקים של בצלי שום קצוצים
צרור עלי ראשד קצוצים
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
שלוש ביצים
כף טחינה מלאה גולמית
2 כפות קמח טף אם אין ניתן להשתמש בקמח כוסמין
מעט מלח גס
לערבב הכל יחד
ולשפוך לתבנית משומנת קלות בשמן זית.
לאפות בחום 220 כעשרים דקות או עד שמוכן.
הערה:
בחרתי בעלים האלו בשל הטריות, הם נקטפו הבוקר ורכשתי אותם ישירות מהחקלאי,
ניתן להשתמש גם בעלים אחרים (תרד, כרישה, ביבי סלק, כוסברה…)
מה שחשוב זו מידת הטריות, הטעם של עלים טרים והערך התזונתי שלהם הוא כפול
פי כמה וכמה מעלים ששכבו אצל הירקן יומיים ובמקרר הביתי מספר ימים נוספים.

תגובות
עדיין אין תגובות.