רוטב פסטה תוצרת בית
קל מאוד להכנה.
מצרכים:
2 קישואים
2 גמבות
2 פלפל
2 שיני שום
3 עגבניות חתוכות לרבעים
1 בצל חתוך לרבעים
גבעול חי של סלרי
אופן ההכנה:
מאדה את הירקות על רשת אידוי כחצי שעה ונותנת להם להתקרר קצת.
ואז מכניסה את כל הירקות למסחטה, עם “מסננת מחיות” זו המסננת עם החורים הגולים יותר.
המסחטה מפרידה את הקליפות והסיבים הגסים מאוד ומשאירה רסק חלק ואחיד עם הסיבים העדינים יותר.
מתקבל רוטב טעים, סמיך במרקם עדין, רוטב טבעי, בריא וללא שום חומרים משמרים!
הכמות מספיקה ל- 3 בקבוקונים של 250 מ״ל. ניתן לשמור את בקבוקי הזכוכית במקרר עד 3 ימים ואפשר גם להקפיא.
נ.ב
כפי שרואים בתמונה כמות קטנה מאוד של סיבים נשארת בחוץ כך שיש ניצול מקסימלי של הירקות, ואת הסיבים הגסים אפשר להוסיף לתערובת קציצות.

תגובות
עדיין אין תגובות.