פאד קפאו עם ביצים רכות
——————————
מתכונים באדיבות השף אודי ברקן
שני גברים ומקרר עם אודי ואושר
מצרכים:
———-
• 3 כפות שמן זית/קוקוס/קנולה
• 3 שיני שום פרוסות
• 10 ס”מ שורש ג’ינג’ר קלוף וקצוץ
• 1 פלפל צ’ילי אדום חריף פרוס
• 500 גרם בשר טחון
• 3 כפות רוטב סויה
• 2 כפות רוטב דגים
• עלים מצרור בזיליקום
• עלים מצרור נענע
• 1 כף שמן שומשום
• כף קליפת ליים מגוררת
לביצים
• 4 ביצים
להגשה
• אורז לבן
• נבטי בזיליקום ( לא חובה )
• חופן בוטנים גרוסים
אופן ההכנה:
————–
1.מחממים במחבת את השמן עם השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מטגנים כ-2 דקות.
2. מוסיפים את הבשר ומטגנים 5-10 דקות נוספות עד שמשחים.
3.מוסיפים את הסוכר, הסויה ורוטב הדגים ומביאים לרתיחה.
4.מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומכבים את האש.
5.לביצים:
אפשרות א’- מטגנים את הביצים במחבת לחביתות עין ומגישים לכל סועד.
אפשרות ב’- מכניסים את הביצים לסיר עם מים רותחים ומבשלים 5 דקות.
מעבירים למי קרח. קולפים ומגישים ביצה רכה לכל סועד.
6. מגישים לכל סועד אורז לבן, מעליו את הפאד קפאו, ביצה, נבטי בזיליקום ובוטנים.
תגובות
עדיין אין תגובות.