פלאפל מש מונבט ומשגע
—————————————
מתכון באדיבות אביבית רפואה טבעית Natural Avivit
רכיבים:
———–
1 ו- 1/2 כוס שעועית מש מונבטת
1/2 צרור קטן פטרוזיליה
1/2 בצל סגול קצוץ
2-3 שיני שום
3-4 כפות שקדים גרוסים (אפשר להשתמש בפולפה שנשארה מחלב השקדים)
1 כף קמח שקדים/כוסמת
3/4 כוס שיבולת שועל טחון דק לציפוי
1-2 כפות שמן זית
מעט מים במידת הצורך (אם העיסה יבשה מדי)
1/4 כפית מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
——————-
מחממים תנור ל180 מעלות. טוחנים את כל חומרי הפלאפל לעיסה.
בקערה קטנה מערבבים את שיבולת השועל (אפשר להוסיף כורכום לכדורים כתומים)
במעט שמן זית, יוצרים כדורונים מהעיסה ומגלגלים בשיבולת שועל.
מניחים על תבנית, אופים 10 דקות ומגישים.
תגובות
עדיין אין תגובות.