לחם שוקולד ב-5 דק׳
(מתכון של נועה פורמן – נטורופתית)
3 כוסות קמח כוסמין מלא
1.5 כוסות חלב סויה/שקדים/אורז
כפית גדושה אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
1/2 כף מלח
3-4 כפות סילאן
1/4 כוס שמן זית (לא חובה)
100 גרם שוקולד מריר 70% (שבור לקוביות קטנות)
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים ביחד (פרט לשוקולד!!) עד לקבלת עיסה חלקה אחידה וקצת דביקה.
מוסיפים את השוקולד, מערבבים אותו לתוך הבצק ומכניסים לתבנית אינגליש קייק משומנת.
מפזרים מעל כף שטוחה של סוכר חום – ואופים 45 דק׳ בחום 190 מעלות.
בתאבון!

תגובות
עדיין אין תגובות.