המבורגר עוף
מתכון מאת: שאול בן-אדרת
בתוכנית: “לבחור נכון עם מיכל צפיר” בערוץ עשר
4 מנות
• 400 גרם חזה עוף טחון
• 1 גמבה קצוצה לקוביות קטנטנות
• 4 כפות ג’ינג’ר כבוש קצוץ
• 2 כפות יוזו
• 4 כפות כוסברה קצוצה
• 1 כף צ’ילי חריף קצוץ
• 1 ביצה
• 2 כפיות שמן זית
• 1/4 כפית מלח
לערבב את כל מרכיבי ההמבורגר, ליצור קציצות ולבשל במחבת טפלון בחום בינוני כ-3 דקות מכל צד או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות
סלק, גזר, סלרי, עירית ונענע ברוטב יוזו על עלה חסה
4 מנות
• 2 גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים
• 4 מקלות סלרי אמריקאי ללא עלים חתוך לגפרורים
• 20 גבעולי עירית חתוכים למקלונים
• 40 עלי נענע מופרדים
• 2 סלקים קלופים חתוכים לגפרורים
• 1 פלפלון צ’ילי חתוך לקוביות ללא גרעינים
• 2 כפות מיץ יוזו
• 2 כפות שמן זית
• 2 כפות סילאן
• מלח ופלפל
לערבב את הירקות ולתבל
להגיש מעל חסה עגולה מופרדת כמו כוסיות מסוג אייסברג או ג’אם.

תגובות
עדיין אין תגובות.