קציצות עדשים ועוף
של סימה ביטון
מרכיבים:
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק, דק
1 כף כמון
400 גרם חזה עוף טחון
2 כוסות עדשים מבושלות 20 דקות במים רותחים ומסוננות
3 כפות קוואקר דק
1 ביצה
חופן עלי כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מערבבים טוב, יוצרים קציצות ומטגנים במחבת במעט שמן זית או לחלופין
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ- 20 דקות.
הכנתי את הקציצות… יצא פיגוזזזז, טעים מאוד, משביע, וכמובן בריאותי.
תודה רבה