סחלב צ’אי ובננות
של אודי ברקן ואושר אידלמן “2 גברים ומקרר”
מצרכים:
• 500 מ”ל ( 2 כוסות ) חלב
• 500 מ”ל ( 2 כוסות ) שמנת 15% שומן
• 80 גרם מייפל/דבש
• 2 תיוני צ’אי
• 60 גרם ( 6 כפות שטוחות ) קורנפלור
• קורט מלח
להגשה:
• בננות פרוסות
• קוקוס קלוי
• בוטנים גרוסים
אופן ההכנה:
1. בסיר מרתיחים כוס חלב, 2 כוסות שמנת, מייפל/דבש, מלח ואת התיונים. מבשלים 10 דקות על להבה נמוכה ומוציאים את התיונים.
2. מערבבים כוס חלב עם הקורנפלור עד להמסה מלאה ומוסיפים לסיר. מבשלים 2-3 דקות עד להסמכה.
3. מגישים עם בננות, קוקוס ובוטנים.
תגובות
עדיין אין תגובות.