קציצות סלק וכוסמת
מתכון של אביבית ארז
רכיבים:
כוס כוסמת לאחר השריה של 3 שעות, שטופה ומסוננת
2 סלקים בינוניים (או 1 גדול) חתוכים לקוביות
חופן פטרוזיליה כוסברה קצוצה
כף שמן זית
2 שיני שום
21 בצל סגול
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשר גם כורכום או כמון למי שאוהב
תוספות מומלצות: גרעיני חמנייה, ג’ינג’ר מגורד
הכנה:
קוצצים במעבד מזון את הכוסמת, הסלק ומניחים הכל בקערה
קוצצים את התוספות ומכניסים פנימה, מוסיפים את התבלינים
מערבבים הכל וטועמים (כדדאי לקחת בחשבון שאחרי האפייה הטעמים נחלשים כך שתיבול נועז זה מעולה)
מומלץ להניח לתערובת לנוח כ-20 דקות (זה עוזר לה להתגבש)
יוצרים קציצות, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה (לשמן קלות)
ואופים ב-180 מעלות כ-10-15 דקות, תלוי בתנור =)
בתיאבון!!
תגובות
עדיין אין תגובות.