צ’יפס בננות
מתכון:
אם יש פרי שכולם מתים עליו זה בננות, מתוק, עסיסי, טעים ומלא בבריאות.
הבננה עשירה באשלגן, מגנזיום, ויטמין c, נוגדי חימצון וסיבים תזונתיים.
אני באופן אישי אוהבת לאכול חצי בננה לפני אימון הבוקר כדי לקבל אנרגיה זמינה וסופר טעימה.
את הבננה אפשר להוסיף לשייק הירוק (היא גם מוסיפה טעם נפלא),
לגלידות תוצרת בית וכמובן למגוון סלטים.
המצרכים:
3-4 בננות בשלות
1 כוס מיץ תפוזים
אבקת קינמון
מחממים תנור ל-90 מעלות.
פורסים את הבננות לפרוסות שוות (לא דקות מדי – חצי ס״מ)
טובלים במיץ התפוזים
מניחים בתבנית על נייר אפיה
מפזרים קינמון
אופים למשך 3.5 שעות (עד שהבננות מתייבשות) – לא לשכוח להפוך אותן במחצית זמן האפייה ובתאבון!
תגובות
עדיין אין תגובות.