סלט “קפרזה-אבוקדו” עם פטריות בטריאקי
Raw-Food, טבעוני
מתכון באדיבות המדריכה לבריאות טבעית ורו- פוד דפנה אמון
להכנת הרוטב:
– אפשרות 1:
חצי כוס צימוקים שחורים
חצי כוס מים
3 עגבניות מיובשות
כפית טימין טרי או יבש
– אפשרות 2:
2 כפות סויה
2 כפות סילאן
1 כף מירין -רשות
לסלט:
3 פטריות פורטבולו גדולות
1 אבוקדו בשל
10 עלי חסה
20 עגבניות שרי
10 צנוניות מיני מקולפות
מיץ מלימון
חופן עלי בזיליקום טרי
אופן ההכנה:
בוחרים איזה רוטב מכינים (אפשרות 1 או 2)
להכנת אפשרות 1 מניחים בהלנדר את המרכיבים וטוחנים עד קבלת מרקם חלק – צריך בלנדר עוצמתי וחזק.
להכנת רוטב 2 פשוט מערבבים את המרכיבים בצנצנת קטנה.
פורסים את הפטריות לאורך ועוטפים אותם ברוטב.
ניתן להניח אותם במייבש-מזון לשעתיים או בתנור ל-10 דקות.
בנתיים קוצצים גס את החסה מניחים בקערה גדולה.
את העגבניות והצנוניות חוצים לשניים ומערבבים אותן עם מיץ לימון
מניחים מעל החסה.
מסדרים את הפטריות בקערה וגם את האבוקדו
מפזרים מעל מעט בזיליקום טרי ומזליפים מעל מהרוטב שנשאר.
תגובות
עדיין אין תגובות.