מתכון לסלט סתיו עם ממרח אגוזים בטעם ים מעודן
של דפנה אמון
================
מה צריך לממרח?
================
1 כוס אגוזים
חופן פטרוזיליה/כוסברה
חופן שמיר
גבעול בצל ירוק
גבעול סלרי קצוץ
חצי אצת נורי לסושי *רשות
2 כפות מיץ לימון
חצי תמר
עד חצי כוס מים.
==============
אופן הכנה לממרח:
==============
במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים וטוחנים על פולסים עד קבלת ממרח.
המנעו מטחינת יתר. כייף שהדברים לא לגמרי טחונים.
======================
להגשה:
=====
ניתן למלא פלפלונים צבעונים ולהניח על סלט ירוק.
בתאבון
תגובות
עדיין אין תגובות.