תבשיל מלא ירקות בסגנון אסייתי
————————————–
המתכונים באדיבות הילה וידבסקי נטורופתית
מצרכים:
———-
1 גזר חתוך לחצאי ירח
1 בצל חתוך לרצועות דקות
1 כוס קוביות דלעת
1 גמבה חתוכה לרצועות
2 כוסות כרוב חתוך לרצועות דקות
1 קישוא חתוך לחצאי ירח
כף ג’ינג’ר טרי חתוך דק
חצי חבילת נבטים סינים
חצי צרור מנגולד חתוך דק לרצועות
רבע צרור כוסברה
מספר עלי נענע
4 שיני שום
2 כפות סויה
כף סילאן
כף שמן שומשום
2 כפות שומשום מלא
חצי כוס בוטנים
אופן הכנה:
————-
לטגן בצל עד השחמה בכפית שמן שומשום, להוסיף גזר, גמבה ולערבב היטב למשך מספר דקות.
להוסיף: שום, ג’ינג’ר, כרוב לבן רצועות, דלעת, מנגולד. לערבב היטב.
לתבל בסויה וסילאן ביחס של על 2 כפות סויה כף סילאן. לערבב ולבשל יחד.
לקראת ריכוך הירקות להוסיף את הקישוא, הנבטים, נענע וכוסברה. לערבב ולעטר בבוטנים ושומשום מלא.
מג’דרה:
———
1/2 בצל לבן קצוץ דק
2 כוסות אורז מבושל
1 כוס עדשים מבושלות
כפית כמון
כפית כורכום
מלח לפי הצורך
כף שמן זית
אופן ההכנה:
—————
לחמם מחבת עם שמן זית. לטגן את הבצל עם התבלינים עד השחמה.
כשהבצל מבושל ורך להוסיף את האורז והעדשים. לערבב היטב ולהפסיק בישול.
תגובות
עדיין אין תגובות.