ארטישוק עם ויניגרט צרפתי
של אודי ברקן ואושר אידלמן
מצרכים:
• 4 יח’ ארטישוק טרי
• 2 ליטר מים
• 1 כף מלח
• 1 לימון – חצוי
לויניגרט
• 1 כפית חרדל דיז’ון חלק
• 2 כפות מיץ לימון
• 1/2 כפית מלח
• קורט פלפל שחור
• 1 כפית שום כתוש
• 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 . מרתיחים מים עם המלח והלימון, מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים ברתיחה ברתיחה עדינה כ- 15
דקות
2 . בינתיים מכינים את הויניגרט, מערבבים יחד את כל החומרים מלבד שמן הזית, אותו מוסיפים בהדרגה
תוך ערבוב.
3 . מוציאים את הארטישוקים מהסיר עם כף מחוררת אל מסננת, מעבירים לצלחת ומגישים לצד הויניגרט.
תגובות
עדיין אין תגובות.