האם פרוקטוז הוא סוכר פירות ולכן הוא בריא יותר?
״האם פרוקטוז הוא סוכר פירות ולכן הוא בריא יותר?״
התשובה הקצרה היא: לא!
היותר ארוכה: ממש ממש לא!!
ובהרחבה:
יש כ 50% פרוקטוז בסוכר הלבן ולכן הוא מסוכן. לא רציתי לציין אותו כשם נפרד כי הוא חלק מהסוכר.
ברוב המזונות המעובדים תמיד יהיה סוכר מוסף, זה טוב לחברות המזון אבל לא לנו הצרכנים, לכן לעיתים הסוכר יופיע בשמות שונים כמו פרוקטוז שמוכר גם כסוכר פירות.
בוועידה בנושא אכילה בריאה של משרד הבריאות, ציינו את ההשלכות הבריאותיות של הסוכר, ובעיקר ציינו את הפרוקטוז שמעודד השמנה, כבד שומני, מעלה לחץ דם ומעלה באופן מיוחד את השומן הבטני העמוק שמתקשר לכל התחלואות של המאה ה-21 כמו סוכרת וכו׳ – לכן ממנו צריך להימנע עד כמה שניתן.
SugarlessSunday זו דרך טובה להתרגל לאכול פחות ופחות מהסוכרים המוספים, ובהדרגה החיך שלנו יתרגל לטעם טבעי של המזון.
רובנו אוהבים נשנושים שלא מומלצים, אבל אם להיות מציאותיים, זה חלק מהיום יום של רובנו ולא ייפסק בקרוב. לכן, אם כבר מנשנשים, אז בהחלט אפשר בריא ובלי סוכר מוסף! ביחד עם השפים והתזונאים אודי ואושר הכנו לכם נשנוש טעים וממכר!
המתכון המלא בקישור: חטיפי כרובית וטחינה יוגורט קארי
מזכירה לכם שאתם מוזמנים לשתף אותי ואת כולם בבחירות שאתם עושים היום על מנת שכולנו נוכל ללמוד ולהתחזק האחד מהשני ולהעלות תגובה או תמונה לעמוד הפייסבוק שלי: michaltsafirOfficial ותייגו #SugarlessSunday
תגובות
עדיין אין תגובות.