תבשיל בורגול ופיטריות שיטאקי
המרכיבים:
חצי קילו בורגול גס
10 פיטריות שיטאקי טריות
פלפל אדום
גזר
כוס כרובית קצוצה לפרחים קטנים
כוס ברוקולי קצוץ לפרחים קטנים
צרור עירית או בצל ירוק
כף רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כפית קארי
צרור כוסברה
2 כוסות מים.
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים רגילים למשך רבע שעה.
שוטפים את כל הירקות, קוצצים לרצועות דקות את הגזר והפלפל והפטריות.
משרים את הפטריות עם כוס מים ורוטב סויה למשך עשר דקות.
מעבירים לסיר וו’ק את הפטריות ומאדים עד שהמים מצטמצמים לגמרי.
מוסיפים את הירקות ומקפיצים לחמש דקות, מסננים את הבורגול ומוסיפים אותו לירקות יחד עם יתר התבלינים וכוס מים
מאדים עם מכסה סגור למשך חמש דקות. בהגשה זורים כוסברה.
תגובות
עדיין אין תגובות.