Facebook Views

קרקר בריא 2

קרקר נגד קרקר

קרקר נגד קרקר!
מה גרם לי לעזוב הכל ולהכין קרקרים?!
אז עקב הביקוש (הצפתם אותי בפניות באינסטגרם) הנה הקרקרים הסופר טעימים שהכנתי והסיבה שהביאה אותי להכין אותם

**הבעיה היחידה שזה כל כך טעים שקשה להפסיק לאכול

המתכון המלא
קרקר מקמח כוסמין מלא
================
מצרכים
כוס קמח כוסמין או קמח טף
כוס שיבולת שועל דק
3/4 כוס גרעיני חמניות
חצי כוס גרעיני דלעת
(ניתן לגוון בכל תערובת גרעינים אחרת)
1/3 כוס זרעי פשתן
2 כפיות זעתר או כל תבלין אחר/ כורכום/כמון
(לוורסיה מתוקה ניתן להוסיף סוכר קוקוס)
כפית מלח אטלנטי גס
2 כפיות שמן זית
2 וחצי כוסות מים

מערבבים היטב את הכל יחד עד שתיווצר בלילה.

הכנה
את הבלילה יוצקים בשכבה דקה ל- 2 תבניות שעליהן נייר אפייה משומן קלות.
את התנור מחממים מראש ל200 מעלות ומכניסים את התבניות.
אחרי רבע שעה שהבלילה מעט התקשתה מוצאים את התבנית ובעזרת סכין מסמנים קווי אורך ורוחב ומחזירים לתנור להמשך אפיה
לפחות עוד 30-40 דקות,
העדיפות היא לקרקרים קשים לכן בתנורים מסויימים יש צורך אפילו להוסיף זמן אפיה בטמפרטורה נמוכה.
בתאבון!

Error: The video () couldn't be embedded.

שתף את הפוסט

תגובות

עדיין אין תגובות.