קציצות דגים בתנור
החומרים:
200 גרם דג טרי קצוץ בסכין (בס, דניס או לוקוס)
פטרוזיליה
כוסברה
עגבניה
מיץ לימון
פירורי לחם מחיטה מלאה.
אופן ההכנה:
200 גרם דג טרי קצוץ בסכין (בס דניס או לוקוס), ארבע כפות פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
עגבנייה קלופה חתוכה לקוביות קטנות
שתי כפות מיץ לימון
מערבבים את התערובת
מחממים תנור ל- 180 מעלות מכינים צלחת עם שלוש כפות פירורי לחם חיטה מלאה.
מרטיבים את הידיים יוצרים מהתערובת קציצות , מצפים קצת עם פירורי הלחם ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. לעשר דקות צד אחד ועוד שבע דקות צד שני.
מומלץ להגיש עם עדשים וגזר.
תגובות
עדיין אין תגובות.