Facebook Views

פרחי כרובית ברוטב טחינה

את המתכון הזה לא תרצו להחמיץ!
פרחי כרובית ברוטב טחינה
ראש כרובית – מפולח לפרחים
שמן זית
לרוטב – בקערה:
חצי כוס טחינה גולמית
2 שיני שום כתוש
מיץ מחצי לימון
חופן כוסברה
מים
פלפל ומלח
לצפות את פרחי הכרובית במעט שמן זית, לסדר בצורה אחידה על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה,
ולהכניס לתנור בחום גבוה/בינוני כ- 30 דקות או עד להזהבה.
את חומרי הרוטב לערבב בקערה ולהוסיף מים אם סמיך מידי. להוסיף את פרחי הכרובית האפויים,
לערבב בעדינות ולהגיש.
מוזמנים להעלות את התמונות שלכם לסטורי, לתייג אותי ולספר לי איך יצא 😊

שתף את הפוסט

תגובות

עדיין אין תגובות.